Portfoliu: Albume de nunta

Albume nunta Brasov. Albume ziua nuntii Brasov. Fotograf profesionist nunta Brasov.

Dupa ce au vazut fotografiile realizate in ziua cununiei civile si la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu aceste fotografii, atatat de mult le-au placut. Fotografiile au fost alese de cei doi proaspeti sot si sotie, air noi le-am asezat in colajele albumului din ziua cununiei civile. Mirii au ales o coperta alba din imitatie din piele, cu un scris discret cu laser.

shadow

Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii. Colajele albumului au dimensiunea de 30×81 cm si sunt in numat de 37. Fotografiile pentru acest album de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 160 de fotografii.

shadow

Album de nunta cu fotografiile realizat ein ziua frumosului eveniment ce include fotografii de la pregatirea mirelui, a miresei, cununia religioasa si petrecerea de la sala. Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta. Va invitam sa priviti mai jos albumul de nunta realizat ahndmade cu o coperta din piele naturala de culoare crem.

shadow

Fotografii din acest album au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa ziua nuntii – trash the dress, cu care am realizat colajele din album. Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoare crem. Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat Brasov.

shadow

Tot ce si-au dorit au fost sa aiba amintiri frumoase de la nunta lor. Fotografiile care apar in acest album au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele albumului de nunta. Dupa ce am primit acceptul mirilor, albumul a fost printat si apoi expediat in Germania, unde locuiesc mirii.

shadow

O zi superba, doi miri iubareti si malul marii, ce iti poti dori mai mult? A fost o zi de neuitat, totul a fost de vis. Fotografiile au fost realizate in Eforie Nord si Constanta. Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele albumului de nunta trash the dress de pe malul marii.
Album de nunta trash the dress la mare

shadow

Fotografiile din acest album de nunta sunt alese de cei doi mri si cuprind momente de acasa alde mire, mireasa si nasi, cununia civila si religioasa, petrecerea de la Casa Armatei. Toate fotografiile au fost usor editate, astfel incat am scos nitel ridurile si elemente care nu isi aveau rostul in fotografii. Va invitam sa priviti fotografiile si colajele albumului de nunta de la Casa Armatei.

shadow

Doi oameni plini de energie, entuziasm si viata, ei sunt Iuliana si Dan, mirii din acest minunat album al nuntii. Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta personalizat. Noi le-am editat si le-am asezat in colaje. Va invitam sa priviti fotografiile de la nunta si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

shadow

Pentru albumul din ziua nuntii Carmen si Sergiu au ales foarte multe fotografii. Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress, pe care am facut-o la Rotbav intr-un peisaj de vis cu o pereche de cai superbi. A fost una dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut in acest an, de accea consideram ca si acest album de nunta este unul special , de basm chiar. Va invitam sa priviti mai jos colaje album trash the dress.

shadow

Doi tineri plini de viata inconjurati de o multime de prieteni, asa a fost nunta Veronicai si a lui Eugen pe scurt. Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele albumului lor de nunta. Fottografiile sunt din ziua nuntii de la cununia civila, cununia religioasa, de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto dupa nunta. Album personalizat coperta foto.

shadow

Dupa multe luni de la nunta si dupa multe insistente din partea noastra, Carmen si Sergiu au ales fotografiile pentru albumul lor de nunta. Au avut de ales nu gluma, din cele peste 5000 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress. Am editat cu atentie fiecare fotografie aleasa si le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta,

shadow

Dimensiunea albumului de nunta ales de Mihaeala si George a fost 30x40cm inchis si 30x80cm deschis. Una dintre cele mai mari dimensiuni pe care se poate printa. Fotografiile au fost multe, pentru ca ziua nuntii lor a fost una frumoasa, atat prin vreme cat si prin oameni. Cu alai mare imbracati in straie populare romanesti, cei doi au pasit in biserica din Podul Olt si mai apoi la primaria din Harman, jurandu-si unul altuia in fata lui Dumnezeu si a oamenilor, credinta si iubire pana la capatul viselor. Va invitam sa priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta tradtionala romaneasca.

shadow

Mirii isi aleg fotografiile ce doresc sa apara in albumele de nunta. Dana si Vali au avut de ales patru seturi de fotografii. Un set pentru albumul lor de nunta, doua seturi pentru fiecare dintre parinti si inca un set pentru nasi. Am izbutit sa le facem pe fiecare sa fie diferit, fata de celalalte. Mai jos aveti albumele parintilor si ale nasilor.
Albume de nunta pentru parinti si nasi

shadow

Orice poveste de iubire reusita se inchie cu o nunta de basm. Asa a fost nunta celor doi miri, Arina si Cosmin, de vis, perfecta. Dupa indelugi intrebari ( ati reusit sa alegeti fotografiile pentru album? :) ), da, au reusit pana la urma sa le aleaga. Cu atentie si drag le-am retusat pe ici colo si le-am asezat in colaje pentru un album de nunta superb. Va invitam sa vedeti mai jos – Album nunta handmade – album de nunta.

shadow

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese integral de catre mirii nostrii. Au fost retusate si asezate atent in colaje. Va invitam sa priviti albumul de mai jos cu fotografii de la nunta din Sfantu Gheorghe.

shadow

De multe ori mirii „se plang” ca au prea multe fotografii frumoase pa care le-ar alege pentru album – a fost si cazul Ioanei si a lui Ciprian care au ales peste 160 de fotografii pentru albumul de nunta. Au fost foarte incantati de rezultat si noi la fel.

shadow

Cu fotografiile de la nunta si de la sedintele foto trash the dress, am realizat unul dintre cele mai frumoase albume de nunta. Gabriela si Laurentiu au fost foarte incantati cand au vazut albumele de nunta, atata la exterior cat si la interior. Exteriorul albumelor de nunta a fost realizat din piele naturala si din piele ecologica, care sa reflecte gustul si asteptarile mirilor.

shadow

Pe un picior de plai – Pe-o gura de rai au fost doi miri ce se iubeau nespus de mult – acestia cu siguranta erau Iuliana si Sorin. Casa de piatra si multi copii sanatosi le dorim! Album de nunta realizat in 2014.

shadow

Cristina si Bogdan, cei doi tineri care in urma cu cateva saptamani au avut parte de o nunta ca-n povesti, si-au aratat din nou iubirea intr-o sesiune foto speciala. Natura i-a imbratisat frumos pe cei doi, iar veselia nu a lipsit nicio clipa. Pentru ca niciun cuvant nu poate decsrie mai bine ce s-a intamplat in acea zi, va lasam pe dumneavoastra sa apreciati rezultatul.

shadow

Albumul nuntii – fotografriile de la nunta au fost selectate de cei doi miri, dupa care au fost reeditate si prelucrate, apoi au fost puse in colaje editate cu grija pentru a surprinde cele mai frumoase momente.

shadow