Portfoliu: video

Video nunta Brasov. Clipuri video nunta. Cameraman nunta brasov. FIlmari de la nuntile din Brasov.

Filmare nunta traditionala romaneasca. Nunta costume populare Brasov. Clipul nuntii romanesti cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii.

shadow

Va invitam din nou la…nunta! In cele ce urmeaza, priviti doar cateva minutele pozele si incarcati-va cu veselie si multa dragoste caci, in aceasta familie a fost mare sarbatoare, iar soarele a stralucit ca si sufletul frumosilor miri! Le dorim sa aiba o casnicie presarata cu zambete si multi copilasi!

shadow

Dansul mirilor, momentul care a deschis frumoasa petrecere a fost incarcat de emotii, sentimente si… artificii! In cele ce urmeaza, va invitam sa vizionati frumosul moment pregatit de Claudia si Ciprian.

shadow

Veselia, eleganta, increderea si iubirea au fost in data de 27 septembrie 2014 ingedientele perfecte pentru o nunta ca-n povesti. Din nou, mirii au facut ca o zi obisnuita sa capete semnificatie prin sarbatorirea uniunii lor, iar pentru asta noi ii felicitam si le dorim o viata plina de evenimente minunate!

shadow

La nunta Loredanei si a lui Cosmin am avut parte de o atmosfera binecuvantata pentru ca, frumosii miri, au pasit intr-un taram nou in care caminul trebuie impodobit cu fericire, iar zilele trebuie sa aiba aroma iubirii. Dorim ca a lor casnicie sa fie incununata de pace si bunastare. Casa de piatra!

shadow

Cele mai frumoase momente sunt acelea cand emotiile incep sa vorbeasca si, astfel, simti ca nu mai este nevoie de altceva decat acel ” da”, care parca iti taie respiratia. Frumoasa a fost nunta si frumosi au fost mirii, iar noi le dorim fericire nemarginita!

shadow

O copila gingasa, cu ochi de inger, ne-a zambit si ne-a bucurat, pe toti cei prezenti, cu farmecul ei aparte. A fost cumintica si nu a scos un scancet! Desi e destul de micuta, a pozat ca o adevarata profesionista, atenta si plina de interes. Iti uram sa fii sanatoasa, norocoasa, mereu vesela si intotdeauna inconjurata de persoane dragi tie!

shadow

In aceasta zi, pentru Anamaria si Daniei a fost mare motiv de bucurie pentru ca si-au sarbatorit iubirea, o sarbatoare prin care tinerii s-au unit intr-o casatorie. De acum inainte in caminul lor sa domneasca armonia, tot timpul sa fie veseli, voiosi si sa traiasca in intelegere. Le dorim casa de piatra!

shadow

Nunta sarbatoreste inceputul unei casatorii, ea este frumoasa uniune dintre doua persoane, iar juramintele sunt darul cel mai de pret pe care si-l daruiesc unul celuilalt. Pentru ca se iubesc, Iuliana si Sorin au avut o zi minunata. Dorim sa fie fericiti, sa isi intemeieze o familie numeroasa si sa aiba parte de lucruri speciale astazi, maine si intotdeauna!

shadow

Doi tineri frumosi ce si-au pecetluit povestea de iubire pe 26 iulie 2014 in Brasov. Le dorim pe aceasta cale, casa de piatra si multi copilasi frumosi ca ei!

shadow

In emotia si entuziasmul frumoaselor momente surprinse la nunta Elizei si a lui Cornel, felicitam sincer tanara pereche si le uram „casa de piatra”!

shadow

Unul dintre cele mai importante si asteptate momente in cadrul nuntii, a fost dansul celor doi miri – Laura si Cristi – moment superb, incarcat de romantism si emotie – atat pentru miri, cat si pentru invitati.

shadow

Două vieţi devin una, două jumătaţi devin un întreg, doi prieteni devin soţ şi soţie – in deplina intelegere si iubire cei doi miri si-au inceput in cel mai frumos mod viata de familie cu o nunta de vis. Va dorim casa de piatra Cristi si Laura!

shadow

Atunci cand iti dai seama ca doresti sa petreci restul vietii tale cu cineva , vrei ca acest rest al vietii tale sa inceapa cat mai curand. In deplina intelegere si iubire, Marinela si Bogdan si-au unit mainile si prin mainile lor inimile, iar cu acest prilej, noi le dorim sanatate, fericire si casa de piatra!

shadow

Doi tineri frumosi si plini de viata, si-au unit destinele, jurandu-si credinta, sprijin si iubire unul altuia. Le dorim casa de piatra, multa sanatate si belsug!

shadow

Teodora si Zsolt – doi oameni frumosi si minunati, ce se iubesc si se apreciaza de peste unsprezece ani! Casa de piatra, bucurie si copii sanatosi!

shadow

Doi miri superbi, ce se iubesc si se pretuiesc unul pe celalalt. Care stiu ce inseamna viata si au ales sa treaca impreuna si peste bine si peste ce este mai putin bine. Casa de piatra.

shadow