Portfoliu: Albume de botez

Albume botez Brasov. Albume din ziua botezului. Fotografii albume Brasov. Fotograf copii Brasov.

Din fotografiile realizate in ziua botezului micutului DOminic Matei, parintii au ales cele mai dragi lor pentru ca noi sa le asezam in colajele acestui cald album de botez. Copertile au fost alese tot de parinti, fiind de culoare alba din vinilin de cea mai buna calitate.

shadow

Albumul de botez a fost realizat special pentru nasi veniti special din Canada pentru acest minunat eveniment din viata micutei Anastasia la numai 3 zile de la botez. Fotografiile care apar in acest album de botez handmade au fost alese de mama micutei Anastasia. Am ales unfundal roz pentru acest album de botez, pentru ca apartinei unei fetite tare draga noua. Va invitam sa priviti mai jos colajele din albumul de botez.

shadow

Album de botez personalizat cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis. Album botez hardcover piele ecologica handmade. Dimensiuni 30×60 cm, fotografii printate pe hartie fotografica Kodak Professional Matte. Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala.

shadow

Fotografii cu albumul de botez tiparit si colajele de la acest frumoas album de botez al micutei Antonia Elena. Fotografiile care apar in acest album au fost alese in intregime de parintii micutei Antonia si asezate de noi in colajele albumului de botez.

shadow

Acest album foto este unul unic. Cuprinde fotografii de la mai multe sedinte foto ce le-am realizat in decursul a 18 luni, in care am surprins mai multe momente din viata tinerei familii, inainte si dupa nasterea Irinei. Mai jos puteti vedea albumul la exterior si la interior, pentru a va face o idee.

shadow